Massagestudio, 2013

On a space of 130 square meters new premises for a massagestudio were built in an old building in the heart of Linz.

The ground floor contains besides the reception area, the massagerooms, a solarium, a changing room with shower and toilet, as well as a staff room with a small kitchen.

Openly designed, the reception area as foyer with its bar and lounge area invites to stay and pause. The backboard behind the reception (bar) is designed as an open shelf used for product presentation on the upper part and a closable storage place for office equipment below.

To create a warm atmosphere, which appears modern and a kind of oriental at the same time, the massagestudio was covered with warm colors like cream white and beige, accented with shimmering gold and silver color shades. The vanities show a floral design motif and with the golden vanity furniture below act as an eyecatcher in the massage rooms.