Ordination_M, 2015

Keeping the aquarium, was one important thing, as we remodeled the doctor´s practice. Through the existing color palette, we chose to take them on and carry them further. Therefore we kept the Carrara marble in all places and worked with the homogeneous pandomo floor in the waiting area. Within the waiting area, you find the aquarium and also a LED-wall with integrated flat screen. They both show under water scenes in a very different kind of way.

The shape of the front desk is rounded to best interpret the given space. Onto the desk we chose flowing lines, which refer to the roots of a teeth.

Through the clear interventions of „front desk, aquarium and LED-wall“ the practice presents itself different, even by having integrated a lot of given facts.

Converted dental practice Dr. Matheis Linz – on referenzbauten.de